Home OVER CLAUDIA

OVER CLAUDIA

by Claudia

Waarom een blog…niet dat ik niks te doen heb ..maar waarom ook niet?

Al bijna 12,5 jaar ben ik eigenaar van mijn me-myself and I bedrijf: Allcrea (ahaaa daar komt die naam van dit blog dus vandaan!). Allcrea staat voor Alles Creatief en heeft niks met handwerken te maken maar met creatief denken, creatief zijn en creatief leven in alles wat ik doe.

Allcrea staat ook voor creatief design & ICT totaaloplossingen voor particulier, zpp en mkb bedrijf. Dit varieert van het ontwerpen van een Logo, oplossen van digitale en technische problemen en vragen voor computer, laptop, tablet, smartphones etc., het maken van een website, uitleg geven in gebruik van software, social media; effectief werken enz. enz.

Druk genoeg dus maar ik kan perfect afschakelen met koken, etentjes en feestjes organiseren, foodwinkeltjes bezoeken, producten uitproberen, kortom alles wat met eten te maken heeft. Dit doe ik al zo lang ik weet, als kind was ik gefascineerd door potjes met kruiden, het maken van buffetten, tafels dekken en eten natuurlijk hahah.

Yummy met een lepeltje

Claudia 2 jaar ontdekt een pot met stroop

Een andere favoriete bezigheid: Reizen! Ik koos zelfs ooit voor een opleiding toeristisch en recreatief onderwijs puur en alleen maar om te reizen; Met mijn ouders reisde ik vanaf mn eerste levensjaar; met school en alleen met vriendinnen reisde ik door Europa en op mn 17e naar de VS, iets wat ik al heel lang wilde doen. Vanaf die tijd bleef het maar doorgaan met mn reizen, kookkunsten (zeker vanaf het moment dat ik op mezelf ging wonen), computers fixen en mensen leren hoe om te gaan met div. software programma’s. Ergens onderweg maakte ik nog een omweg door met een rechtenstudie te beginnen, maar dit bleek het niet te zijn voor mij ..achteraf is dat heel begrijpelijk maar op dat moment leek het mij wel wat.

In 2001 trouwde ik met Maurice, niet in Nederland (was te verwachten) maar op het Caribische eiland St. Lucia.Met ons tweetjes erheen en precies zoals we het wilden. Na ons huwelijk vertrokken we naar Barbados voor onze honeymoon. De reis naar huis was iets minder problematisch aangezien het een paar dagen na 11 september 2001 was..een ervaring die je niet meer vergeet.

 

Inmiddels woonden we samen in een huis met een grote tuin waardoor mijn interesse in alles in en om het huis gewekt werd. Al doende leert men en inmiddels zijn we hier wel aardige ervaringsdeskundigen geworden in huisonderhoud, verbouwen, klussen, tuinontwerp, tuinonderhoud en noem maar op dus ook hier vind je dingen van terug op dit blog.

2001 is weer een hele tijd geleden, maar we reizen nog steeds (voornamelijk VS, Canada en Europa); we wonen ook nog steeds in hetzelfde huis in Zuid-Limburg en we hebben nog steeds samen de grootste lol dus let’s continue!

En dan is daar LIFE ..combineer al je favoriete dingen en leef je leven!

Samenwerken?

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Allcrea LIFE. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft samenwerkingen; bijna alles kan dus neem contact met mij op via claudia@allcrea.nl voor meer informatie.

 

Deze website gebruikt digitale koekjes voor een betere weergave Accepteer Lees Meer