Home Claudia's week Claudia’s week – #5 – van aangifte btw naar formule 1 op tv

Claudia’s week – #5 – van aangifte btw naar formule 1 op tv

by Claudia

Daar ben ik dan weer! Ik geef je weer een kijkje in mijn afgelopen week. De week waarin het druk was met zakelijke afspraken en ik weer ns een TGTG bon haalde, maarrr zoals altijd begin ik met..

maandag 29 juni

Een afwisselende dag qua werk; zo startte ik bij een klant in Voerendaal om een ipad te installeren die ze voor haar kleindochter had gekocht (communiecadeau alvast). Terwijl ik ermee bezig was (icloud account maken, apps downloaden etc) waren er nog meer mensen in huis, de badkamer boven werd gerenoveerd..en werd er even gemeld, de stroom gaat er nu af! ..oh ok ..sta je dan met je ipad ..geen wifi ..dus mn werkzaamheden liggen even stil. Koffie gaat ook niet ..tja dan maar wat praten over vanalles, je moet wat he 😉 ..Gelukkig duurde het niet al te lang en was al met al nog in een uur klaar.

Nog meer wifi ‘s middags bij een andere klant; bekijken wat de oplossingen zijn om het stabieler te krijgen in huis.
Toen ik daar klaar was even naar mam, die had ineens geen tv meer beneden. Normaal ben ik daar dan vanuit Valkenburg binnen 5 minuten, maar het was een beetje druk omdat er blijkbaar een hoop mensen gezellig naar Valkenburg wilden of zo..maar goed..geduld hebben, muziekje aan en tuffen.

Tv probleem bij mam vrij snel weer opgelost en richting huis/kantoor..verder met het voorbereiden van de btw aangifte 2e kwartaal die er weer aan zit te komen in juli; Verder nog mailtjes en appjes beantwoorden en de planning voor de rest van de week maken.

‘s avonds after dinner nog wat tuinwerk en was het tevens weer tijd om nieuwe granola te maken.

Dinsdag

Normaal heb ik op dinsdag een vaste kantoordag of reserveer ik een halve dag om met/voor mam wat dingen te regelen of te doen. Maar vandaag wel ‘s morgens afspraken, pakketje naar een postpunt brengen en paar boodschapjes doen want vandaag maak ik groentesoep met clubsandwiches! Simpel, maar heerlijk voor 2 daagjes gelijk. Ook maken? Klik —–> voor het R E C E P T!

Kook de klassieker: goed gevulde groentesoep
Kook de klassieker: goed gevulde groentesoep met clubsandwiches

De rest van de werkdag besteed ik aan administratie, div. opdrachten en uitzoekwerk voor klanten, offertes maken en afspraken voor de komende 2 dagen voorbereiden.

Ik poste het al op facebook die dag maar heb je dat ook wel ns?
Je krijgt op je telefoon de melding “Beleef deze dag opnieuw”..dan ga je kijken ..en denk je ..huh? is dat al zoooolang geleden??

Nou dat had ik dus vanmorgen…het is blijkbaar alweer TWEE jaar geleden dat ik bij Mi Casa Valkenburg hamburgertjes stond te maken in het kader van de weken van de inspirerende food demonstraties. Samen met hen bedacht en uitgewerkt en tja dan moet je zelf natuurlijk ook wel mee doen he!
Het was echter midden in een hittegolf, of in elk geval heel erg warm die dag! Nja ..bij deze even een paar foto’s EN natuurlijk de receptjes, want ik maakte die dag dus mini hamburgertjes in div. soorten, probeer ze ns, super makkelijk, leuk om te zien en heerlijk! 😁😋👩‍🍳
R E C E P T —-> //life.allcrea.nl/2018/07/miniburger-trio/

Woensdag en Donderdag

Op woensdag heb ik altijd meeting bij Woonwinkel Marianne in Klimmen, we bespreken dan de lopende projecten, social media, nieuwe dingen en de planning voor de komende week. Zowel voor Woonwinkel als hun 2e winkel Mi Casa in Valkenburg. Dit duurt meestal zo’n 2uur, zo ook vandaag.

Na deze afspraak nog even naar nog een klant in Klimmen, helpen bij zn Office activatie. Dan loopt het zo tegen12u en ga ik voor naar huis voor koffie en lunch met Maurice die dan ook even pauze heeft.

‘s middags verder met kantoorwerk, ontwerpjes voor een reclamebord, stickers, websites bijwerken en social media posts maken en inplannen.

Donderdag heb ik ‘s morgens een afspraak met een nieuwe zakelijk klant in Heerlen, inzake een nieuwe product wat ie ontwikkeld heeft. Details volgen in een later stadium, dus daar vertel ik nog niks over. Maar ik mag het prototype alvast bekijken en we brainstormen over hoe we het in de markt gaan zetten, wordt vervolgd.

Tussen de middag even snel thuis boterhammetje eten, wat klanten terugbellen en vervolgens richting Maastricht voor een digitale ziggo ontvanger te installeren en vervolgens een bespreking bij stichting ontmoetingscentrum Aen de Wan. Ik heb nog niet lang een nieuwe website voor hun gemaakt en deze willen ze zelf gaan bijhouden en vullen in de nabije toekomst. Dus even bespreken hoe we dat gaan aanpakken en ik hun ga leren hoe dat moet en kan.

Vrijdag

Vrijdag heb ik geplande hulp-op-afstand sessies en werk ik verder aan offertes, social media posts, bestel ik drukwerk en nog zo wat zaakjes. Ondertussen kijk ik (met een oog) naar de formule 1 training, het seizoen is eindelijk weer gestart!!

Later die dag ga ik nog even langs Mi casa in Valkenburg wat leuke spulletjes halen waar ik weer mooie foto’s van nieuwe gerechten/receptjes mee ga maken.

Om half 6 is het dan tijd om weer ns een too good to go pakket op te gaan halen bij KOOS in Valkenburg. Altijd weer verrassing wat je krijgt, leuk! Voor het geval je het niet kent:
Dit is een app waarbij je een bon koopt tegen een gereduceerde prijs (ik betaalde afgerond 5 euro) die je dan digitaal inlevert bij restaurants, bakkerijen, supermarkten, etc. Je gaat op een bepaalde tijd naar de aanbieder en krijgt dan een pakket van producten met als doel voedselverspilling tegen gaan. Zo ging ik naar Bakkerij KOOS centrum Valkenburg en kreeg een weer een mooi pakket met vanalles wat. Het meeste brood/broodjes heb ik in de vriezer gedaan kortom, goed idee, goede app, goede bakker, ik ben voor #STOPFOODWASTE! Probeer het ook ns! Download de app, meld je aan, kies je locatie en verken!

En dan is het weeeekenddd!

Weekend..

Het weekend bestaat deze keer uit een relatief rustig weekend. We brengen wat spullen naar het milieupark (waar niemanddd is!) dan even kort shoppen (nja kijken kijken niks kopen) en daarna weer in en en om het huis verder met de was, opruimen, poetsen..dat soort dingen die ook moeten gebeuren. ‘s middags dan de Formule 1 kwalificatie, best raar om te kijken weer en zeker met de afwezigheid van publiek, iedereen met mondkapjes en geen interviews zoals normaal. Maar ja het is wat het is ..er wordt in elk gevalt wel geracet.

Ook ‘s middags..ben ik in de tuin en heb mam aan de telefoon en zie ineens in de verte ..een Koninginnepage! (grote vlinder) ik zeg tegen mam..momentje ik bel je zo terug ik moet even achter een vlinder aan!! Vaak is het zo met vlinders dat als ik er net bijna bij ben dat ze wegvliegen..nu ook weer ..ik roep nog ..kom nou terug! en zo gebeurde het ..toevallig. Daar was de mooie grote vlinder weer! Zo kon ik mooie foto’s en een filmpje maken want de vlinder bleef best wel lang van het ene bloempje (verbena) naar het andere. Moooi he!

Ook in de tuin ..een van de vaste eekhoorn bezoekers liep wat eten bij elkaar te zoeken (we leggen ook speciaal eekhoorn voer neer dus ze weten dat er meestal wel wat te halen valt) wat de vogels uit de voersilo gooien en ik zag m richting de hosta’s rennen. Ik weeer (ik ren hier altijd als een Freek Vonk door de tuin) met de telefoon in mn hand erachter aan ..en blijf rustig staan en roep ” hey jij daar” en toen kwam ie ook echt van ..huh? wat is ? hahaha..(nja ik denk dat dat zo gaat dan he)

Zondag begint vroeg als Maurice richting een van zn mountainbike-buddies vertrekt om van daaruit te gaan mountainbiken. Ik hoef niet op maar sta uiteindelijk om half 8 maar op, was toch wakker; Dus dan maar rustig kopje koffie zetten en met een boterhammetje wat netflixen voor ik me rond 9 u ga aankleden.

Maurice is er rond 11u weer en ondertussen werk ik de strijk nog even weg; Verder lummel ik maar wat aan, tis zondag en heb een beetje dip qua energie vandaag of iets. ‘s middags dan de Formule 1 race in Oostenrijk…helaas voor Max deze keer een uitvaller ..shitzooi…mja als je auto het niet meer doet kun je niet rijden (wijsheid he hahah). Wel an sich een interessante maar chaotische 1e race van het seizoen met als verrassing op de derde plek vandaag Lando Norris, die vind ik zooo leuk dus meer dan verdiend :-), zeker omdat het zn 1e f1 podium is. Ook de winnaar ceremonie is anders dan anders ..op de grid, met mondkapje maar wel met champagne.
Volgende week nog een keer Oostenrijk, dus we gaan het zien…

De week sluit ik af met lekker badderen en wat netflixen..op naar de volgende week..vooralsnog met wat minder afspraken maar wel met genoeg werk en hoop met nog meer leuke dingen!

Fijne week, toedelsss!

You may also like

Deze website gebruikt digitale koekjes voor een betere weergave Accepteer Lees Meer