Home blogpost Claudia’s maand – september 2021

Claudia’s maand – september 2021

by Claudia
claudias blog september

September zomer

Wat was het een lekker weertje in september! Toevallig hadden we 2 weekjes Tuinesie gepland dus dat kwam even goed uit! We deden allerhande klusjes in de tuin en konden nog heerlijk buiten eten en ‘s avonds met de vuurschaal nog lang van de avond genieten. De zonnebloemen waren op hun best net als veel andere bloemen en planten. Van een meteorologische herfst was begin september nog niks te merken. Daarom bij deze even wat fotootjes uit onze tuin…

reuze zonnebloem
reuze zonnebloem
onze bananenplant
onze bananenplant
lekker buiten zitten met een vuurtje
lekker buiten zitten met een vuurtje
lekker buiten zitten in de schaduw
lekker buiten zitten in de schaduw

Formule 1 Zandvoort

Na heel wat jaartjes was het dan zover ..een formule 1 race op Circuit Zandvoort! En wat voor een! Met veel publiek – ok er kan altijd meer maar dit was al mega – en een heel spektakel. Prachtig om te zien vind ik dat .. Natuurlijk verwachtte zowat iedereen dat Max Verstappen wel “even” zou winnen ..en ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Max – de koele, ik heb geen stress – bekende achteraf dat het toch best wel een dingetje was …en ik vind het niet gek. Maar hij deed het toch maar! Hij werd gevierd als een koning ..die was overigens ook aanwezig met zn family .. die gekroond werd zo op het einde van dat mega weekend. Ja feestje bouwen kunnen “wij” wel!

max wint!
max wint!

Alweer 20 jaar geleden…

Op 6 september 20 jaar geleden op St. Lucia (Caribisch gebied) was het dan zover, our wedding! (er volgt nu een ‘klein’ verslag van deze dag 😉 )

Naar St. Lucia reizen duurde wel ‘ even’. Van thuis met de auto naar Brussel, van Brussel vliegen naar Londen Heathrow. Met de bus naar London Gatwick en vervolgens vliegen naar St. Lucia met een tussenlanding op Antigua. Eenmaal aangekomen op St. Lucia nog met een busje naar het hotel waar we uiteindelijk 24u na vertrek thuis in onze hotelkamer aankwamen.

Het welkom was echter geweldig, we werden letterlijk met open armen ontvangen en voelden ons gelijk thuis. We kwamen al een aantal dagen voor onze trouwdag aan (2 september) wanttt er moest nog van alles geregeld worden. Na elke dag wel een bespreking over de bloemen, de muziek, de taart, het diner, de officiele papieren enz. enz. was ‘ie er dan: onze trouwdag: Om 15u werden we verwacht bij de de wedding coordinator. Hier kreeg ik het bruidsboeket en le husband zn ‘opspeld bloemetje’ .

We maakten kennis met onze getuigen en na een korte babbel liepen we arm aan arm van onze getuigen (met steeldrum muziek op de achtergrond) naar the wedding gazebo (een prieel buiten in de tuin met zeezicht). Na een korte maar mooie ceremonie, het wisselen van de ringen en het uitspreken van onze trouwbelofte (alles in English of course) was het dan uiteindelijk tijd voor the wedding cake.

Na de cake en de champagne volgde dan de foto sessie (als je soms denkt wat kijkt ze een beetje raar op die foto’s, ik had toen een kaakontsteking dus kon niet zo goed lachen en zat onder de antibiotica en pijnstillers, maar dat werd de volgende dagen allemaal een stuk beter) en toen..omkleden en jump in the pool! Een candlelight diner ‘s avonds hoorde er ook nog bij..een heerlijke dag!

We plakten er vanaf 9 september nog een huwelijksreis naar Barbados aan vast (20min. vliegen), waar we 9/11 meemaakten op tv samen met een hoop amerikanen die in de stress zaten om hun familie; Ondanks dat alles hebben we er toch een hele fijne en mooie tijd gehad, want erg veel details wisten we toen ook nog niet. En dan de terugreis die helemaal in de soep liep vanwege alle voorzorgsmaatregelen wereldwijd in de luchtvaart.

Natuurlijk was er ook nog een feest voor familie & vrienden als afsluiting van 3 weken huwelijksfeest. We hebben de “6 septembers” die volgden overal ter wereld gevierd, van Curacao tot Oostenrijk, van Las Vegas tot Vancouver island en aantal jaar geleden zelfs in het vliegtuig naar Denver. Dit jaar zijn we “gewoon” thuis maar ons 21 jarig huwelijksfeest wordt gevierd in …ergens ter wereld

onze trouwdag op St. Lucia
onze trouwdag op St. Lucia
onze trouwdag op St. Lucia
onze trouwdag op St. Lucia
anno 2021 trouwdag vieren in de tuin
anno 2021 trouwdag vieren in de tuin
samen uiteten bij Sushi Oranje
samen uiteten bij Sushi Oranje
onze trouwdag op St. Lucia
onze trouwdag op St. Lucia
onze trouwdag op St. Lucia
onze trouwdag op St. Lucia
ipv een bloemtje kreeg ik vaste planten: veel leuker!
ipv een bloemtje kreeg ik vaste planten: veel leuker!
sushi!

Allcrea @work…

Wederom moest er natuurlijk ook gewerkt worden en zo heb ik weer heel wat besprekingen gevoerd, digihulp geleverd, websites gemaakt en bijgewerkt, product-foto’s gemaakt en ging ik na een tijdje weer ns een “mensen fotoshoot” doen op locatie! Vaak onder het genot van een kopje koffie (of iets anders) en in gezelschap van een hoop huis/kantoor dieren.

drukke planning word je moe van
drukke planning word je moe van
fotoshoot op locatie
fotoshoot op locatie
bijna zonsondergang
armbandjes van Creatyvon
armbandjes van Creatyvon
fans!
fans!
kwam Google ook nog tegen
kwam Google ook nog tegen

Verder nog wat ?

Natuurlijk is er altijd nog wat … zo kochten we na lang wikken en wegen een airfryer! Heeel handig zo bleek achteraf. Ging ik nog steeds naar Fysiocare voor mn knie/onderbeen/enkel/voet probleem en maakte ik nog heel wat foto’s voor in mijn vintage winkelke. Ook bracht ik weer ns na een tijd een bezoekje aan de kapper voor een knipbeurt, maar verven doe ik dan weer zelf.

Wat stond op het menu?

En wattt hebben we dan gegeten? Nou vanalles en nog wat weer deze maand. Buiten de avg (aardappelen/vlees/veggie/vis/groeten) wat er altijd wel bij zit hadden we nog o.a. de volgende zaken op het menu:

  • Pokébowl met zalm (bijna elke maand wel favoriet, zeker in de zomermaanden)
  • Spaanse soep met chorizo
  • nachos met krokante kip
  • Libanese pita
  • zelfgemaakte pizza
Pokebowl met zalm
libanese pita
zelfgemaakte pizza
zelfgemaakte pizza
gewone AVG
gewone AVG

Afsluiter: Fotooootjes!

Zoals gewoonlijk sluit ik het blog af met wat fotootjes!

nieuw aangeplant stukje
nieuw aangeplant stukje ipv de gesneuvelde pruimenboom
klaaaar
airfryer xxl
we hebben nu ook een airfryer xxl
ff lekker buiten kopje koffie
ff lekker buiten kopje koffie
vlinder in de tuin
vlinder in de tuin
altijd favoriet
altijd favoriet

You may also like

Deze website gebruikt digitale koekjes voor een betere weergave Accepteer Lees Meer