Home blogpost Een surprise ijsje

Een surprise ijsje

by Claudia
Verrassing

Vandaag maar een kort blog item maar wel een leuke!

Wil je een ijsje? vraag ik Maurice na het avondeten (leftovers van de volkoren pasta van gisteren). Ja wil ik wel! …Maar toen…kwam ik erachter dat ik vergeten was om KOFFIE te kopen vandaag! Oh jeee dat kan niet, geen koffie in huis!

Nou zegt Maurice, dan gaan we toch even koffie halen! en ipv van een ijsje thuis kunnen we dan ook wat anders doen! Maar ik vertel je nog niet waar, stap maar, rijden we even.

We halen eerst even koffie dan is dat gedaan en vervolgen onze weg..

Waarheen

Ik vraag nog een paar keer  ” waar gaan we nou heeheeeen” …mja dan krijg je dus geen antwoord 😉

Toen we afrit Beek (L) namen kreeg ik ineens een idee! We wilden altijd nog het Boerderij ijs in Catsop gaan proberen herinnerde ik me. En inderdddaaadd daar ging de reis ook heen.

IJSboerderij

We rijden Catsop (Elsloo) binnen en zien de boerderij al liggen. Het ziet er erg leuk uit en je kunt ook heel makkelijk je auto parkeren.

Eenmaal binnen zien we mega vitrine met heel veel soorten ijs; Veel soorten fruitijs, maar ook yoghurtijs, Soya ijs, aparte smaken ijs en al het ijs is glutenvrij.

Je kunt losse bolletjes ijs  (€ 1,20 per flinke bol) nemen of een ijscoupe. Maurice neemt 6 bollen (tja je bent ijs gek of niet) en ik neem er 3. Ik had passievrucht, griekse yoghurt en kersen yoghurt ijs. Heel lekker dus zeker een aanrader als je in de buurt bent.

Er is een ook heerlijk terras waar je lekker kunt zitten dus wat wil je meer.

Voor meer info kijk ns op hun website!

 

Dus een leuke verrassing zo aan het einde van de (werk) dag dacht ik zo, nietwaar? Bij thuiskomst gun ik mezelf vervolgens nog een lekker bad met een nieuwe Therme douchegel/schuim en werk nog aan de food planning van de komende week, lekker op de bank met de pootjes hoog!

You may also like

Deze website gebruikt digitale koekjes voor een betere weergave Accepteer Lees Meer