Home blogpost Zomaar een dagje Claudia

Zomaar een dagje Claudia

by Claudia
kopje koffie in de tuin
Woensdagmorgen

Ik dacht laat ik eens zomaar een doordeweekse dag nemen om iets over mijn werk en mezelf te vertellen; ofwel Allcrea, Allcrea LIFE by Claudia gecombineerd.

Na alle ochtend rituelen begin ik (zoals elke dag) altijd om 8u met mn Allcrea werkzaamheden. Eerst wordt de social media voor mijn klanten bijgewerkt en dan ga ik mails lezen en beantwoorden indien nodig; Bekijk ik de verdere planning van deze week en werk ik vandaag nog even aan een pc van een klant die hier op ” bezoek”  is voor een opschoon actie. Om 09.30 sta ik bij Woonwinkel Marianne in Klimmen aan de deur waar ik alweer heel vriendelijk en enthousiast begroet wordt door hondje Julie en Richard. We bespreken onze samenwerking voor de komende week weer en praten even bij. Ruim een uur later vertrek ik naar de volgende (particuliere) klanten in de omgeving.

Op woensdag heb ik meestal een pc/digi help dag op afspraak dus dan maak ik de dag wel vol.

de woensdag gaat verder ..

Van een laptop die niet meer wil starten, hulp bij een grote update, facebook probleempjes, mailaccounts instellen, uitleg van google cloud diensten en het ordenen van foto’s tot het inscannen van factuurtjes en veel gezellige momentjes al dan niet met koffie. Bij de meeste mensen (zowel particulier als zakelijk) kom ik vaker en dus wordt er ook altijd even bijgekletst over vanalles en nog wat.

Zo vertelde mij vandaag een mannelijke klant: “kijk, mn middelvinger zit in het verband”. Ik zeg “oh wat is er dan gebeurd?” Nou, vertelt ‘ie…ik was de grasmaaier aan het nakijken en toen zette ik ‘m aan, maar mn vinger was iets te dichtbij en nu is ie weg. “weg? …”

Ja nou, het bovenste stukje dan ..vervolgens krijg ik in geuren en kleuren verteld hoe en wat er na het grasmaaier incident allemaal gebeurde en ik luister aandachtig. Zijn vinger geneest overigens goed en och zegt ie: ‘dan heb ik tenminste 3 vingers die even lang zijn”

Overigens was ik vandaag weer terug bij deze klant en kreeg ik een vers geplukt boeket uit zn tuin. Omdat ie zo blij was dat ik zn laptop zo snel gefixt had.

Bloemetje cadeau

Bloemetje cadeau

even een pakketje ophalen

Bij een DHL punt zou nog een pakketje voor me klaar liggen (new shoes!) dus daar rij ik ook nog even naar toe. Ze verkopen er tevens tijdschriften en daar ben ik altijd wel voor te vinden. Niet alles hoeft digitaal tenslotte. Ik vind een leuk tijdschriftenpakket van “Foodies” ..altijd goed, kan ik weer nieuwe dingen uitproberen.

Tijdschriftenpakket

Tijdschriftenpakket

Bij het DHL punt kom ik ook geregeld dus ook hier weer even bijkletsen. De eigenaar is pas voor de 2e keer opa geworden maar heeft de baby nog niet gezien aangezien ze in Siberië geboren is. Zijn zoon werkt daar dus vandaar.  Siberië..hmm..ik reis graag maar daar heb ik denk ik toch niet zoveel mee..Maar goed you never know.

New Shoes FILA

New shoes van FILA

weer thuis

Uiteindelijk was ik rond 17.30u thuis en na lekker buiten gegeten te hebben (niks bijzonders vandaag, ik had zin op een frietje zuurvlees en dat werd het dan ook. Mag ook wel een keer, nietwaar?) ruim ik wat op en werken we nog wat in de tuin. Aangezien we best een ruime tuin hebben is er eigenlijk altijd wel wat te doen, al is het in deze zomerse tijd alleen maar onkruid wieden, wat knipwerk en gras maaien. Nu is sprietjes onkruid uittrekken best wel ontspannend en kun je je hoofd wel ff lekker leeg maken, dus TIP!

Mexicaanse kabouter

Mexicaanse tuinkabouter

 

Op woensdagavond maak ik ook altijd de weekplanning qua eten. Natuurlijk blijft het allemaal wel flexibel maar dan heb je wat opties, en natuurlijk ben ik altijd weer op zoek naar nieuwe dingetjes en lekker recepten voor dit blog. Maar eerst nog even aan het werk, er moet nog wat social media werk gedaan worden voor een aantal klanten dus dat doen we eerst. Ja soms doe ik dat ‘s morgens en ‘s avonds, beetje inplannen en creatieve dingetjes verzinnen. Ook liggen er weer mailtjes en afspraakplanning op me te wachten en ik probeer dit altijd even weg te werken, dat slaapt beter. Maar ja een mens is ook maar een mens, soms ben ik ook moe van een dag werk en dan wordt het weer gelijk ‘s morgens 8u opgepakt.

Bingewatching

Een van mijn later-op-de-avond-favoriete-dingen is bingewatching op Netflix.  Lekker even wat afleveringen kijken van leuk en spannende series. Maar vanavond niet zo, toch wel een beetje moe, dus lekker douchen en naar mn bedje.

Morgen is weer een nieuwe dag by Claudia

Claudia happy in the garden

Claudia happy in the garden

You may also like

2 comments

Roel Halbersma ( die met die muzikale wansmaak) 9 september 2017 - 22:16

Weer heel leuk geschreven Claudia !

Claudia 11 september 2017 - 20:49

thanks Roel, leuk dat je mn blog leest en ga vooral door met die muzikale wansmaak hahah 😉 !

Comments are closed.

Deze website gebruikt digitale koekjes voor een betere weergave Accepteer Lees Meer