Spaghetti Carbonara
The one and only, zonder room maar heerlijk met ei en parmezaanse kaas.
Variaties
Er zijn heel wat variaties op dit gerecht: met room, met boursin, afgeblust met witte wijn, met groente etc. Maar deze vind ik toch wel de lekkerste en aangezien de naam alla Carbonara verwijst naar de houtskoolbranders, ofwel kolenbranders, die dit gerecht in hun schaftpauze zouden eten, lijkt me de versie met alleen ei de meest logische.
Maar misschien ontdek je wel een andere variant en vind je die (ook) lekker(der), en dan is dat natuurlijk helemaal prima; Noem je ‘m ook gewoon zoals je zelf wilt, ieder zn eetfeestje ;-).
On the side
Ik serveerde er een simpele tomatensalade bij, super lekker en super snel en makkelijk; terwijl de spaghetti kookt kun je die even erbij maken, zo heb je een complete maaltijd.
Materialen op de foto
De materialen op de hoofdfoto hierboven zijn van Mi Casa Valkenburg. (onderlegger, handdoek, bord, schaaltjes) Ze hebben super leuke spullen waaronder leuke serviezen, potten en pannen, plankjes, etc. Iets waar IK heel blij van wordt! Kijk ook ns op hun Website of Facebook pagina! Ze hebben merken als Nicolas Vahe, IB Laursen, the knitfactory, Serax en nog veel meer.
Zelf maken?
Als je een recept of tip uitprobeert : Zet het op Instagram of Facebook met de hashtag #allcrealife (of tag me) als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! Je kunt me ook altijd een mailtje sturen op claudia@allcrea.nl
Kijk voor nog meer lekkers op mijn ”recepten” afdeling van deze site.