Altijd lekker en bijna iedereen eet het, dus gewoon maken! Ik maakte dit gerecht op een doordeweekse werkdag en eigenlijk is het niet veel werk. Het meeste werk gaat in het snijden van de groenten zitten. Maar wel lekker! Naar de chinees rijden, bestellen en terug naar huis duurt langer 😉
Wil je liever geen kip, dan kun je ook ander vlees of vaste vis nemen of een vleesvervanger. Of extra groenten dat kan natuurlijk ook!
Mihoen
Mihoen is een hele dunne chines noodle (noedel?) gemaakt van rijstbloem en van nature glutenvrij. Mihoen is snel klaar, paar minuten laten liggen in kokend water (van vuur af) en daarna goed afspoelen en los maken.
Wil je liever rijst of bami dan kan dat natuurlijk ook, maar ik vond dit wel een lekker combinatie.
Materialen op de foto
De materialen op de hoofdfoto hierboven zijn van Mi Casa Valkenburg. Ze hebben super leuke spullen waaronder leuke serviezen, potten en pannen, plankjes, etc. Iets waar IK heel blij van wordt! Kijk ook ns op hun Website of Facebook pagina! Ze hebben merken als Nicolas Vahe, IB Laursen, the knitfactory, Serax en nog veel meer.
Zelf maken
Als je een recept of tip uitprobeert : Zet het op Instagram of Facebook met de hashtag #allcrealife (of tag me) als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! Je kunt me ook altijd een mailtje sturen op claudia@allcrea.nl
Kijk voor nog meer lekkers op mijn ”recepten” afdeling van deze site.