” Heb je iets lekkers voor bij de koffie straks?”, vraagt mam..ik zeg ” uhhh…NOG niet ;-)” ..werk aan de winkel dus!
Voordeel is dat deze tulbandcake snel klaar is en ik mam kan verblijden met een lekker stukje voor bij de koffie.
Ik heb voor kersen gekozen omdat ik nog een blik kersen vlaaivulling had staan die op moest, maar je zou m net zo goed met verse blauwe bessen, abrikozen stukjes of ananas kunnen maken.
vegan variant
Dit recept is eigenlijk een vegan recept, maaar ik had geen sojamelk in huis dus heb ik deze vervangen door ‘ gewone’ halfvolle melk. Je kunt dit natuurlijk weer omdraaien en dan is ie weer vegan. Voor de smaak maakt het eigenlijk niks vind ik ..het blijft een lekker smeuïge cake bij beide varianten.
Materialen op de foto
De materialen op de hoofdfoto (behalve het glazen bord) hierboven zijn van Mi Casa Valkenburg. Ze hebben super leuke spullen waaronder leuke serviezen, potten en pannen, plankjes, etc. Iets waar IK heel blij van wordt! Kijk ook ns op hun Website of Facebook pagina! Ze hebben merken als Nicolas Vahe, IB Laursen, the knitfactory, Serax en nog veel meer.
Zelf maken
Als je een recept of tip uitprobeert : Zet het op Instagram of Facebook met de hashtag #allcrealife (of tag me) als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! Je kunt me ook altijd een mailtje sturen op claudia@allcrea.nl
Kijk voor nog meer lekkers op mijn ”recepten” afdeling van deze site.