Ik had zin om weer ns een cake te bakken; Ik had nog wat pure chocolade op voorraad en sinaasappels ..hmm…what to do … Altijd een heerlijke combinatie vind ik ..sinaasappel en chocolade. Daarbij hou ik erg van cake gemaakt met yoghurt …duss…zo gezegd zo gedaan…we maken yoghurt stracciatella cake met sinaasappelrasp erin. Het recept komt uit het boek “Masterclass Cakes” van Rutger van den Broek (RutgerBakt). Ik heb het boek zelf niet, maar kwam dit recept een tijdje terug al ns tegen op internet.
Simpel te maken
Het is een vrij simpel recept en de voorbereidingen zijn ook zo gedaan; nja het langste werk was eigenlijk het hakken van de chocolade. Ik heb er wat meer ingedaan dat in het recept..ik had net 25 gram over ..ook zonde …dus hups erin. Je mag dit natuurlijk zelf aanpassen he, misschien wil je wel minder erin, mag ook ..mja ..het IS wel stracciatella en dat IS met chocolade he 😉
Materialen op de foto
De materialen (excl. de plank) op de hoofdfoto hierboven zijn van  Mi Casa Valkenburg. Ze hebben super leuke spullen waaronder leuke serviezen, potten en pannen, plankjes, etc. Iets waar IK heel blij van wordt! Kijk ook ns op hun Website of Facebook pagina! Ze hebben merken als Nicolas Vahe, IB Laursen, the knitfactory, Serax en nog veel meer.
Meer sweet
Meer Sweet and delicious recepten vind je hier
Zelf maken
Als je een recept of tip uitprobeert : Zet het op Instagram of Facebook met de hashtag #allcrealife (of tag me) als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! Je kunt me ook altijd een mailtje sturen op claudia@allcrea.nl